Nemovitosti

Celkem 24 fotografií, zobrazit všechny
Virtuální prohlídka
Makléřka:
realitní makléř: Markéta Huňková
Ing. Markéta Huňková
telefon: +420774998915
hunkova@signumreality.cz

Máte dotazy? Nezávazně nás kontaktujte:

* Vaše jméno
* Váš email
* Telefon
* Váš vzkaz
 
  Odesláním dotazu zároveň souhlasíte se zpracováním

Prodej rodinného domu před dokončením, Potoční, Žilina u Nového Jičína

Cena:
10.000.000 ,- SLEVA!
Popis nemovitosti:

Exkluzivně nabízíme k prodeji novostavbu rodinného domu v obci Žilina u Nového Jičína. Dům ještě není dokončen. Jedná se o třípodlažní objekt zakončený sedlovou střechou s taškovou krytinou. Sklep je zděný. Přízemí a podkroví je z dřevěných lepených panelů. Strop mezi přízemím a podkrovím je z dřevěných trámů.
Okna a dveře jsou dřevěná, s izolačními trojskly. Dům se nachází v krásné lokalitě. Přináleží k němu rozsáhlé pozemky o velikosti 11 164 m2, jedna z prodávaných parcel je dle aktuálního územního plánu vedena pro výstavbu rodinného domu (celkem dvě stavební parcely).
Užitná plocha domu je v každém podlaží cca 150 m2 + balkony, sklep má výměru 93 m2 a terasa 41 m2. V 1.NP je k dispozici kuchyně, prostorný obývací pokoj s krbovými kamny, dvě ložnice, samostatná toaleta, koupelna se sprchovým koutem, vanou a další toaletou, vstupní chodba. V 2.NP se nachází dvě nadstandardně velké ložnice (je možné je rozdělit na dva pokoje), dále jedna ložnice se šatnou a prostorná koupelna. Ve sklepě domu je veškeré technické zázemí. Dům je vytápěn tepelným čerpadle vzduch – voda, další alternativou jsou krbová kamna v 1.NP s teplovodními rozvody. Dům má vlastní studnu s pitnou vodou (vrt hluboký 18 m) a odpadní jímku. Parkování je zamýšleno přímo u domu – v zadní části je zastřešené stání pro dva automobily.
Základy objektu jsou betonové. V suterénu je zdivo z cihlových tvarovek, v přízemí a v podkroví jsou stěny tvořeny dřevěnými panely. Strop nad sklepem je betonový, strop nad garáží je betonový, strop mezi přízemím a podkrovím je trámový. Fasáda objektu je tvořena dřevěným obkladem a fasádní omítkou. Podlahová krytina v místnostech je dřevěná plovoucí podlaha. Vstupní dveře jsou dřevěné, stejně jako okna s izolačními trojskly. Střecha domu je z keramických tašek, je zaizolována minerální vatou. Přízemí a podkroví je zaizolována fasádním polystyrenem. Asfaltovou lepenkou je provedena hydroizolace domu.
Žilina se nachází v těsné blízkosti města Nový Jičín. Dojezd autem cca 10 min. Ve městě je veškerá potřebná občanská vybavenost. Vzhledem k venkovské zástavbě, místo nabízí krásný výhled na okolí. Dům je umístěn na jižním svahu. Stejným směrem jsou situovány také ložnice domu.
Bližší informace u našeho realitního makléře.
S financováním nemovitosti Vám rádi pomůžeme. Doporučujeme prohlídku nemovitosti.

 

Typ nemovitosti:
Dům, vila
Číslo nemovitosti:
170
Typ domu:
Rodinný dům
Operace:
Prodej
Adresa:
Nový Jičín
Potoční 487
K nastěhování od:
1.11.2022
Plocha pozemku:
11164 m2
Plocha zastavěná:
150 m2
Plocha podlahová:
370 m2
Plocha balkonu:
13 m2
Plocha terasy:
41 m2
Plocha sklepa:
93 m2
Sklepní podlaží:
1. sklepních podlaží
Stav objektu:
Novostavba
Konstrukce:
Dřevěné trámové
Umístění objektu:
Polosamota
Komunikace:
Šterková
Stáří objektu:
2022
Vydaný certifikát:
G - Mimořádně nehospodárná
Typ certifikátu:
vyhláška č. 264/2020 Sb
Je zobrazena tato GPS souřadnice:
49° 34' 59.246"N, 18° 02' 17.224"E