Nemovitosti

Celkem 33 fotografií, zobrazit všechny
Virtuální prohlídka
Makléřka:
realitní makléř: Markéta Huňková
Ing. Markéta Huňková
telefon: +420774998915
hunkova@signumreality.cz

Máte dotazy? Nezávazně nás kontaktujte:

* Vaše jméno
* Váš email
* Telefon
* Váš vzkaz
 
  Odesláním dotazu zároveň souhlasíte se zpracováním

Prodej rodinného domu, 5+1, Kutinové, Valašské Meziříčí

Cena:
8.900.000 ,-
Popis nemovitosti:

Exkluzivně nabízíme k prodeji novostavbu rodinného domu. Dům se nachází na ulici Kutinové ve Valašském Meziříčí. Dispozice domu činí 5+1. Pozemek je rovinatý, není oplocen, nejsou zde žádné venkovní úpravy ani stavby, vedle vstupu do domu je v zemi instalovaná betonová retenční nádrž 5,7m3 s automatickým čerpáním vody, přívod je doveden do zahrady. Rodinný dům je nepodsklepený s jedním nadzemním podlažím a obytným podkrovím v plném rozsahu zastavěné plochy 1.NP. Půdorys domu je obdélník s přiléhajícím skladem z východní strany, který je s domem provozně propojen. Dům je zděný z cihel Porotherm 450 mm, zateplení polystyren 8 a 10 cm. Okna domu jsou plastová s izolačním trojsklem. V jižní straně domu jsou velkoplošná okna. Vnitřní dveře jsou dřevěné dýhované s obložkovými zárubněmi. Vnitřní povrchy jsou ze štukové omítky s výmalbou. Keramické obklady jsou v koupelnách, WC. Nášlapné vrstvy podlah jsou z keramické dlažby nebo vinylových krytin. Vytápění domu a příprava TUV je zajištěno tepelným čerpadlem se zásobníkem NIBE (země – voda). Kolektor tepelného čerpadle je umístěn v ploše pozemku v hloubce 1,5 m. Teplo v domě je rozváděno podlahovým topením a radiátory. Rozvody jsou v mědi. Hlavní rozvaděč je na sloupku před domem, v zadní části zahrady je dotažen rozvod elektřiny pro případný zahradní domek/bazén 220/380 V a u parkovacího stání pro nabíjení elektromobilu. Je k dispozici příprava elektrického rozvodu na automatickou bránu. V domě je možnost dokončení instalace smart prvků, ovládání topení, zabezpečení, požární hlásiče (jsou pouze bateriové). Vnitřní rozvod vody a kanalizace jsou v PVC. Vnitřní vybavení kuchyně – kuchyňská linka s dřezem, indukční varná deska, digestoř, el. trouba a myčka. Hygienické vybavení sestává z 3 x WC, 2 x sprchových koutů, umývadel a 1 x vany. V koupelně v 1.NP je připraven rozvod elektřiny pro instalaci sauny. Místnosti v 1.NP zádveří s chodbou, WC, technická místnost, sklad, koupelna (s nerealizovanou saunou), pracovna, obývací pokoj, kuchyň, spíž. Ve 2.NP jsou celkem 3 pokoje, koupelna, WC, a schodiště do půdního prostoru. Půdní prostor je z jedné poloviny připraven a využitelný jako další místnost. Terasa, která přiléhá k jižní straně domu, je provedena pouze jako základová konstrukce (deska).
Připojení k internetu rádiem, poskytovatel Numerinet. Na střeše je umístěna satelitní parabola pro příjem TV od Skylink.
Lokalita s výstavbou rodinných domů se nachází asi 20 minut pěšky, 5 minut autem od centra města. Jde o vyhledávanou část Valašského Meziříčí. V blízkost sportovní zázemí města – atletický stadion, aquapark, tenisové kurty, zimní stadion, koupaliště, cyklostezka.
Ve městě se nachází veškerá nutná občanská vybavenost MŠ, ZŠ, SŠ, nemocnice, banky a pod.
Financování bude zajištěno naším hypotečním specialistou.
V případě více zájemců o nemovitost, bude dům prodán nejvyšší nabídce.
Bližší informace u našeho realitního makléře. Doporučujeme prohlídku nemovitosti.

Typ nemovitosti:
Dům, vila
Číslo nemovitosti:
131
Typ domu:
Rodinný dům
Operace:
Prodej
Adresa:
Valašské Meziříčí
Kutinové 1597
Nemovitost byla již prodána
K nastěhování od:
1.8.2022
Plocha pozemku:
1001 m2
Plocha zastavěná:
149 m2
Plocha terasy:
12 m2
Stav objektu:
Novostavba
Konstrukce:
Cihlová
Umístění objektu:
Klidná část obce
Komunikace:
Asfaltová
Stáří objektu:
4
Rok kolaudace:
2018
Vydaný certifikát:
B - Velmi úsporná
Typ certifikátu:
vyhláška č. 264/2020 Sb
Je zobrazena tato GPS souřadnice:
49° 28' 6.001"N, 17° 59' 36.924"E