Nemovitosti

Celkem 32 fotografií, zobrazit všechny
Virtuální prohlídka
Makléřka:
realitní makléř: Markéta Huňková
Ing. Markéta Huňková
telefon: +420774998915
hunkova@signumreality.cz

Máte dotazy? Nezávazně nás kontaktujte:

* Vaše jméno
* Váš email
* Telefon
* Váš vzkaz
 
  Odesláním dotazu zároveň souhlasíte se zpracováním

Prodej rodinného domu, 230 m2, 5+1, Lidická, Třebestovice

Cena:
10.900.000 ,-
Popis nemovitosti:

Ve výhradním zastoupení majitele nabízíme k prodeji prostorný, slunný rodinný dům, umístěný v příjemné lokalitě Kerska v obci Třebestovice, okres Nymburk.
Dům prošel kompletní, velice zdařilou rekonstrukcí, která byla dokončena v roce 2012.
Dispozice domu je 5+1 a nabízí v přízemí – vstupní chodbu s úložnými prostory, kuchyň s jídelnou, obývací pokoj, pracovnu/pokoj pro hosty, technickou místnost, dva úložné prostory (komora a místnost pod schody), koupelna se sprchovým koutem a toaletou, samostatná toaleta. V 1.NP se nachází dva dětské pokoje, ložnice se šatnou, velká koupelna s vanou, sprchovým koutem a toaletou. Z koupelny je výstup přímo na terasu, která je průchozí přes celé patro domu.
Dům je napojen na IS – vodovodní řad, kanalizace, elektřina, plynový řad vede v příjezdové komunikaci (přípojka není realizována), na zahradě je k dispozici studna s užitkovou vodou.
Zahrada prošla za poslední dva roky kompletní revitalizací. Nově postavena pergola, kryté stání pro jeden automobil a úložný prostor pro zahradní potřeby, nábytek, nářadí apod.
Dům je vystaven z cihel zn. Porotherm a zateplen polystyrenem a izolační vatou. Okna jsou dřevěná – trojsklo, výrobce TWW okna Zašová. V přízemí jsou okna zevnitř potaženy bezpečnostní fólií. Střešní krytina plechová. Dům je celý oplocen. Brána se otevírá dálkovým ovládáním.
Vytápění a ohřev teplé vody je zajištěn tepelným čerpadlem – voda/vzduch, zn. Buderus. V celém domě je instalováno podlahové vytápění. V obývacím pokoji je navíc umístěn krb. Radiátory jsou umístěny pouze v koupelnách. V 1.NP do všech pokojů rozvedena klimatizace, která zajišťuje chlazení i vytápění místností.
Podlahové krytiny jsou v přízemí keramická dlažba, v 1.NP vinyl.
V kuchyni zůstává kuchyňská linka s vestavnými spotřebiči – velká americká lednice s mrazákem, keramický dvojitý dřez s baterií, koš na tříděný odpad, indukční varná deska, digestoř, el. trouba kombinovaná s mikrovlnnou troubou.
Z kuchyně a obývacího pokoje je možný vstup přímo do zahrady před dům, na dřevěnou terasu. Na zahradě je starší kopaná studna – plně funkční. Voda je vyvedena pod novou pergolou, společně s elektřinou (možnost realizace venkovních kuchyně).
Na střeše je umístěn satelit – TV Skylink, poskytovatel internetu místní. Rozvod přípojek v celém domě (v každém pokoji).
Třebestovice jsou menší obec nacházející se v jižní části okresu Nymburk, asi 50 km východně od hlavního města Prahy. První záchytný bod v Praze Černý most je vzdálen 25 km cca 15 – 20 min. jízdy autem. Obec je napojena také na dálniční síť, kdy skrze jižní část katastru prochází dálnice D11 z Prahy na Hradec Králové s výjezdy.
Třebestovice s blízkou Sadskou mají výbornou občanskou vybavenost – ZŠ, MŠ, obchody, lékař apod.
Bližší informace u našeho realitního makléře. Financování zajistíme s naším hypotečním specialistou. V případě více zájemců, bude nemovitost prodána za nejvyšší nabídku.
Doporučujeme prohlídku nemovitosti.

Typ nemovitosti:
Dům, vila
Číslo nemovitosti:
128
Typ domu:
Rodinný dům
Operace:
Prodej
Adresa:
Třebestovice
Lidická 110
Nemovitost byla již prodána
K nastěhování od:
1.6.2022
Plocha pozemku:
513 m2
Plocha zastavěná:
218 m2
Plocha podlahová:
220 m2
Stav objektu:
Velmi dobrý
Konstrukce:
Cihlová
Umístění objektu:
Klidná část obce
Komunikace:
Asfaltová
Rok kolaudace:
2022
Rok rekonstrukce:
2012
Info od makléře:
Krásná nemovitost s výbornou dostupností do Prahy a okolí.
Vydaný certifikát:
G - Mimořádně nehospodárná
Typ certifikátu:
vyhláška č. 264/2020 Sb
Je zobrazena tato GPS souřadnice:
50° 07' 30.508"N, 14° 57' 17.043"E